Bel voor een afspraak 055-76 30 563 / 06-34 63 61 39

UW OGEN, ONZE ZORG

Omdat er veel keuze is in contactlenzen kan het soms lastig zijn om te bepalen welke voor jou de juiste keuze zijn. Marcels Optiekhuis kan u hierbij helpen. Wij zullen er zorg voor dragen dat u de juiste lenzen krijgt. Het ligt aan uw wensen en behoeften welke contactlens er geschikt is voor u. Zit u veel achter de computer, of bent u juist veel op pad, dan zijn er verschillende soorten verkrijgbaar.
Onderstaand overzicht laat zien welke soorten lenzen Marcels Optiekhuis aan u kunt leveren:
Meerjarige lenzen - Jaarlenzen - Maandlenzen - Twee wekelijkse lenzen - Daglenzen - Nachtlenzen

Ook voor contactlenzen zijn wij altijd op zoek naar het beste voor uw ogen, vandaar dat we als hoofdleverancier hebben gekozen voor Procornea, een Nederlandse fabrikant van o.a. het merk BYO. BYO is de merknaam van alle zachte contactlenzen van Procornea. Binnen het BYO assortiment vallen diverse typen zachte lenzen. Elk type heeft zijn eigen unieke eigenschappen.

BYO Comfort en BYO Promedics zijn de maandlenzen van Procornea. BYO Premium, BYO AB en BYO Royal zijn maatwerk lenzen. Aan de hand van de aanmeting door je contactlenzenspecialist worden deze maatwerk lenzen speciaal voor jou geproduceerd. Een product van Nederlandse bodem, met de hoogste kwaliteit door de innovatieve productiemethodes en de toepassing van de nieuwste inzichten en materialen. Eersteklas scherpte voor iedereen! Procornea is een onafhankelijke Nederlandse producent en leverancier van vormstabiele en zachte contactlenzen en contactlensvloeistoffen. Zij leveren uitsluitend via gekwalificeerde contactlensspecialisten en optometristen. Hierdoor ben je verzekerd van vakkundige aanmetingen en controles. De gezondheid van je ogen staat voorop!

Meer informatie: www.procornea.nl


BYO Comfort
BYO Comfort maandlenzen kenmerken zich door de uitstekende bevochtiging van je ogen en eersteklas scherpte. Wil je beginnen met het dragen van lenzen? Draag je al lenzen en heb je last van droge ogen? Dan is BYO Comfort jouw eerste keus maandlens. De BYO Comfort lens is ook verkrijgbaar in de Zoom-variant. Hiermee heb je haarscherp beeld op verre afstand en op leesafstand, zonder vervelende overgangen.

BYO Promedics
BYO Promedics is van oogvriendelijk (biocompatibel) materiaal gemaakt. Dit zorgt voor een stabielere traanfilm en een betere bevochtiging van de contactlens. Aan de voorzijde bevindt zich AB optics. Door deze innovatieve techniek heb je een nog scherper beeld. BYO Promedics is alleen verkrijgbaar via je contactlenzenspecialist. Hij kan je deskundig adviseren over de bij jou passende contactlens.

Lensvloeistoffen
Gebruik goede lensvloeistoffen bij je BYO lenzen. Het draagcomfort blijft hierdoor optimaal, je beeld is blijvend helder en je lenzen hebben een langere levensduur. Vervang ook regelmatig je lenshouder om zeker te zijn van optimale hygiëne.

Unica Sensitive: ideaal bij zachte lenzen en gevoelige ogen.
Unica Sensitive is de eerste keus “alles-in-één lensvloeistof”. Deze vloeistof is uitermate geschikt voor gebruik bij de nieuwste generatie zachte contactlenzen (Silicone Hydrogel lenzen) en voor contactlensdragers met gevoelige ogen. Door de toevoeging van Hyaluronan worden veel comfortproblemen voorkomen en zelfs opgelost. Hyaluronan is lichaamsvriendelijk en is speciaal ontwikkeld voor gevoelige ogen. Inmiddels is Unica Sensitive bewezen succesvol en wordt daardoor steeds vaker als eerste keus geadviseerd.
Verkrijgbaar in verschillende verpakkingsformaten: enkelvoudige verpakkingen, halfjaarpakketten en handige reissets.
Verder zijn we leverancier van o.a, Bausch en Lomb, Johnson&Johnson, Alcon en alle andere fabrikanten.

Marcel's Optiekhuis | Contactlenzen
Marcel's Optiekhuis | Contactlenzen
Marcel's Optiekhuis | Contactlenzen
Marcel's Optiekhuis | Contactlenzen

ONZE MERKEN

Wij bieden u een brede montuurcollectie; van klassiek tot modern, van budgetline tot exclusief. De collectie wisselt regelmatig, in het voor- en najaar bezoeken we de beurs om de nieuwe collectie’s van alle leveranciers te bekijken, en onze inkoop daar op af te stemmen. Ook hebben wij een zéér uitgebreide collectie kinderbrillen! o.a. Swing, Red, Dutz kids enz. Een voorbeeld van enkele merken die wij op dit moment voeren:

Marcel's Optiekhuis | William Morris
Marcel's Optiekhuis | William Morris
Marcel's Optiekhuis | William Morris
Marcel's Optiekhuis | William Morris
Marcel's Optiekhuis | William Morris
Marcel's Optiekhuis | William Morris
Marcel's Optiekhuis | William Morris
Marcel's Optiekhuis | William Morris
Marcel's Optiekhuis | Lightec
Marcel's Optiekhuis | Dutz
Marcel's Optiekhuis | Zen
Marcel's Optiekhuis | parvum
Marcel's Optiekhuis | Koali
Marcel's Optiekhuis | Nomad
Marcel's Optiekhuis | Oga
Marcel's Optiekhuis | Treboss
Marcel's Optiekhuis | Vanni

NEEM CONTACT MET ONS OP


ONS ADRES

Wij heten u van harte welkom bij Marcels Optiekhuis. Een Optiekhuis met hart voor uw ogen. Heeft u vragen over een van onze specialiteiten of wilt u een afspraak maken voor een oogmeting, een nieuwe bril of contactlenzen? Neemt u gerust contact met ons op. Ook voor een lekker bakje koffie staat de deur altijd open. Tot snel!

055-76 30 563 / 06-34 63 61 39

info@marcelsoptiekhuis.nl

Debussylaan 35, 7333 DB Apeldoorn