Bel voor een afspraak 055-76 30 563 / 06-34 63 61 39

WAAROM ZOU U BIJ ONS EEN BRIL KOPEN

Marcel: “Brillen kun je tegenwoordig overal krijgen; bij drogisterijen, online, bij ketens die allemaal zeggen de voordeligste te zijn. Waar niet zo nauw gekeken wordt naar de correctie van uw ogen en/of waar geen gediplomeerd opticien aan te pas komt. Waar niet gekeken wordt naar de pasvorm van een montuur op úw gezicht. Waar het alleen om aantallen gaat, om omzet, om uitkeringen voor de aandeelhouders, om bijbetalingen te genereren bij de zogenaamde gratis brillen, enz. Waar niet gekeken wordt welke glazen optisch het beste corrigeren en het meest comfortabele beeld voor de brildrager geeft, nee…. Daar kijken ze welke glasleverancier de hoogste korting geeft, waar ze de laagste inkoopprijs kunnen krijgen en dat zelfde geldt ook voor de monturen.

Gelukkig voor die ketens zijn er bijvoorbeeld in China en India héél véél fabrikanten voor brillenglazen en monturen. Wanneer na 1 of 2 jaar een pootje van een montuur afbreekt, of de coating van een glas loslaat heb je als klant vaak een probleem. Je kunt geen leverancier bellen voor een nieuw onderdeel, op is op. Optiek is een ambacht, je moet er voor gestudeerd hebben om een menselijk oog te kunnen corrigeren. Om een bril goed af te passen, om goed advies te kunnen geven over glazen, monturen en de pasvorm. Dan bedoel ik geen “training” van 3 weken, of een verkoopster in een drogist die een cursus heeft gehad op welke knop ze moet drukken van een apparaat.

Want; kijken doen we de hele dag. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Goed zien is belangrijk en van levensbelang. Bijvoorbeeld in het verkeer maar ook tijdens onze werkzaamheden. En behalve goed zien wil iedereen ook graag comfortabel kijken. Want kijken doen we de hele dag, elke dag weer.

Wij zijn een (particulier) onafhankelijk optiekbedrijf. Wij verkopen brillen en contactlenzen. Wij nemen uw ogen heel serieus waarbij onze passie is om u zo goed en zo comfortabel mogelijk te laten kijken met een perfekt gezichtshulpmiddel waar u jaren mee kunt kijken.

In de bijna 40 jaar dat ik in de optiek zit heb ik alle facetten/formules van optiekzaken van dichtbij meegemaakt en bewust gekozen om het op deze manier te doen;

Tijd en aandacht voor onze klanten - Uitgebreide oogmeting om de meest comfortabele correctie te vinden - Goed en gedegen montuur-advies qua pasvorm, model, etc. - Er voor zorgen dat klanten blij zijn met hun nieuwe bril! - En dat alles voor eerlijke en betaalbare prijzen! - Als particuliere optiekzaak hoef je je winkel niet vol te hangen met dure, exclusieve monturen, integendeel; er zijn heel veel leveranciers/fabrikanten met ontzettend leuke/mooie montuurcollecties die betaalbaar zijn en uitstekende kwaliteit en nazorg leveren. Hetzelfde geldt voor de glazen, wereldwijd in de top 10 van glasleveranciers staan ook wat kleinere, hele innovatieve fabrikanten die prachtige producten leveren met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Kortom, dat is waar wij naar streven en waarvoor u bij ons terecht kan; de mooiste brillen voor de beste prijs!”

Marcel's Optiekhuis
Marcel's Optiekhuis
Marcel's Optiekhuis
Marcel's Optiekhuis

ONZE MERKEN

Wij bieden u een brede montuurcollectie; van klassiek tot modern, van budgetline tot exclusief. De collectie wisselt regelmatig, in het voor- en najaar bezoeken we de beurs om de nieuwe collectie’s van alle leveranciers te bekijken, en onze inkoop daar op af te stemmen. Ook hebben wij een zéér uitgebreide collectie kinderbrillen! o.a. Swing, Red, Dutz kids enz. Een voorbeeld van enkele merken die wij op dit moment voeren:

Marcel's Optiekhuis | William Morris
Marcel's Optiekhuis | William Morris
Marcel's Optiekhuis | William Morris
Marcel's Optiekhuis | William Morris
Marcel's Optiekhuis | William Morris
Marcel's Optiekhuis | William Morris
Marcel's Optiekhuis | William Morris
Marcel's Optiekhuis | William Morris
Marcel's Optiekhuis | Lightec
Marcel's Optiekhuis | Dutz
Marcel's Optiekhuis | Zen
Marcel's Optiekhuis | parvum
Marcel's Optiekhuis | Koali
Marcel's Optiekhuis | Nomad
Marcel's Optiekhuis | Oga
Marcel's Optiekhuis | Treboss
Marcel's Optiekhuis | Vanni

NEEM CONTACT MET ONS OP


ONS ADRES

Wij heten u van harte welkom bij Marcels Optiekhuis. Een Optiekhuis met hart voor uw ogen. Heeft u vragen over een van onze specialiteiten of wilt u een afspraak maken voor een oogmeting, een nieuwe bril of contactlenzen? Neemt u gerust contact met ons op. Ook voor een lekker bakje koffie staat de deur altijd open. Tot snel!

055-76 30 563 / 06-34 63 61 39

info@marcelsoptiekhuis.nl

Debussylaan 35, 7333 DB Apeldoorn